AperitiveReteteSarbatori

Salata boeuf cu carne de curcan

SONY DSC
61.8KViews

Salata de Boeuf, este o salata traditionala facuta in perioada sarbatorilor de Paste, Craciun si Anul Nou. Preparatul poate fi servit pe o farfurie ca si aperitiv.

Dacă nu ati făcut acesta salta, inseamna ca nu ati simțit sarbatorile de Crăciun, sau Revelion. .

INGREDIENTE

  • 2 bucati de cane curcan – aripa, pulpa
  • 2 cartofi
  • 1 morcov, 1 ceapa, 1 pastarnac
  • muraturi sau castraveti in otel
  • 1 cescuta de mazare congelata
  • 1 cescuta maioneza
  • sare, piper
  • 1 lingura mustar

CUM SE PREPARA?

  1. Spala carnea  sub jet de apa rece. Fierbe carnea timp de aproximativ 45 minute.
  2. Curata legumele. Pune legumele la fiert in apa, cu un praf de sare.
  3. Lasa carnea si legumele sa se raceasca.
  4. Taie in bucatele mici legumele si carnea si pune totul intr-un bol, peste care pune o lingura de mustar, putin din cantitatea de maioneza, sare piper si amesteca.
  5. Netezim totul in bol peste care punem cealalta cantitate de maioneza.

Vom obtine cea mai buna salata boeuf de sarbatori. Pofta buna!

Leave a Reply

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe acest site acceptați politica de confidentialitate si termeni si conditii . Informații detaliate despre utilizarea cookie-urilor pe acest site web sunt disponibile făcând clic pe setari cookie .
×