
In familia mea toata lumea iubeste ciorbele, astfel incat m-am gandit sa le diversific cat mai des posibil, asa ca m-am gandit sa pregatesc o ciorba taraneasca de curcan acrita cu bors. Fata de alte tipuri de carne, cea de curcan este foarte gustoasa, dar si dietetica si cu un continut bogat de proteine. In acelasi timp ajuta la scaderea colesterolului, combaterea insomniei etc.
INGREDIENTE
- Gaturi curcan
- 1 ceapa alba
- 2-3 cartofi
- 1 morcov
- 1 radacina telina
- 1 pastarnac
- ulei de masline
- 1 ou
- sare, piper pentru gust
- 1/2 litru bors
Mod de preparare Ciorba acra din gaturi de curcan cu legume
Gaturile de curcan se taie in bucati mai mici si se pun in oala de ciorba. Se toarna apa rece, sare si se lasa la fiert aproximativ 30 minute.
Source:Agenda bucatarului
previous article
Clatite americane simple si rapide
next article
Sare
Leave a reply